User Name

Password

Info New or Forgotten?

Vondelpark Wintertennis > Tennisles

Onze tennislessen en jeugdkampen in de schoolvakanties worden verzorgd door Tennisschool Tennis Op Maat

Klik op de koppeling hierboven voor meer informatie over Tennis Op Maat. Vragen kunt u e-mailen naar info@tennisopmaat.nl. Voor deelname aan de lessen in het winterseizoen is lidmaatschap via www.vondelparkwintertennis.nl verplicht.

Inschrijven tennisles winterseizoen 2019-2020

Voor het volgen van onze lessen is winterlidmaatschap van Vondelpark Wintertennis verplicht. 

  • Voor jeugd en volwassenen overdag en in het weekend zijn er dit winterseizoen 18 groepslessen wekelijks op een vaste tijd van 1 oktober t/m eind maart. Er is geen les in de basisschoolvakanties.
  • Voor volwassenen in de avond zijn er dit winterseizoen 2 lessenreeksen van 1 oktober t/m 22 december 10 lessen en van 7 januari t/m 31 maart 9 lessen. Hiervoor dient u apart in te schrijven. Er is geen les in de basisschoolvakanties.
  • ​Vul op het inschrijfformulier minimaal 2 dagen en 6 tijden in: hoe meer beschikbare tijden, hoe groter de kans op een geschikte lesplek.
  • Vanwege de allweatherbanen gaan de lessen bij (lichte) regen en vorst gewoon door. Mochten de banen toch onbespeelbaar zijn, dan geldt de om-en-om regel: 1e uitvalles wordt ingehaald, 2e uitvalles vervalt, 3e ingehaald, 4e vervalt etc. tot een maximum van 2 uitvallessen (eventueel intensieve clinics).
  • U krijgt uiterlijk eind september per e-mail bericht over uw lestijd en ook ontvangt u dan de factuur.

Vragen? Stuur een e-mail naar info@tennisopmaat.nl.

Sportieve groet, namens onze hoofdtrainer Raymon en de trainers van Team Tennis Op Maat

JEUGD BUITEN winterseizoen 2019-2020, lesprijzen zijn exclusief verplicht winterlidmaatschap van Vondelpark Wintertennis

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

VOLWASSENEN BUITEN winterseizoen 2019-2020, lesprijzen zijn exclusief verplicht winterlidmaatschap van Vondelpark Wintertennis

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

Copyright © 2011-2018 Vondelpark Wintertennis. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact