User Name

Password

Info New or Forgotten?

Vondelpark Wintertennis > Referenties

Raymon Janson

Mijn naam is Raymon Janson en ik ben de hoofdtrainer van tennisclub Kattenlaan en Vondelpark Wintertennis. Afgelopen winter heb ik fulltime les gegeven buiten op de banen van Vondelpark Wintertennis. Ik heb geleerd dat we meer langdurige regen hebben in de zomer dan in de winter. De temperatuur is soms fris maar nooit te koud. 

Ellen Meijer

Mijn eerste seizoen bij Vondelpark Wintertennis was super. Na een niet al te mooie zomer in Amsterdam volgde een prachtige herfst. In oktober en november hebben we heel veel kunnen spelen, vaak in de zon en zonder regen. Een soort Indian summer in het Vondelpark. De sfeer in het park tijdens de winter in wat intiemer, knusser dan in de zomer. Minder leden en na het tennissen samen borrelen in het clubhuis in plaats van op het terras. Alhoewel het met een dekentje vaak 's-avonds buiten nog lang gezellig was. Vondelpark Wintertennis zou ik bij iedereen aanraden. Het is heerlijk als het fris is toch buiten te zijn en voor mij persoonlijk is 't een veel relaxtere manier om te tennissen dan binnen in de hal.  

Koen Wong

Vorig seizoen was ik voor het eerst lid bij Vondelpark Wintertennis. Ik heb gretig gebruik gemaakt van mijn lidmaatschap. Ik heb wel twee tot drie keer per week getennist! Of het koud was? Ik heb bijna het hele seizoen in mijn korte broek gespeeld. Heerlijk!  

Maurice Topper

Vorig jaar herfst ben ik voor het eerst gaan tennissen. Het tennissen bij Vondelpark Wintertennis is me heel erg goed bevallen. De locatie is geweldig, de sfeer is er heel gezellig en ik heb altijd gelijk de baan op gekund bij aankomst. Bas en Michel zijn geweldige gastheren, die altijd tijd voor je hebben en het iedereen naar de zin kunnen maken. Dit jaar word ik zeker weer lid! 

Theo

Velen zijn het misschien al weer vergeten, maar het is niet lang geleden dat er in ons clubhuis 'nee' werd verkocht als je tijdens een tennispartijtje in een plensbui verzeild raakte en je naar de bar afdroop om onder het genot van een kopje koffie het verloop van de bui af te wachten. 'Als het regent, wordt er aan de bar niets geschonken' luidde de policy van de toenmailige uitbater. Vreemd was het dan ook niet, dat de persoon in kwestie de bar niet renderend heeft kunnen maken. Toch was hij (of zij) niet de enige. Want tot voor kort werd ons prachtige tennisterras jaar in jaar uit vol enthousiasme in een nieuw jasje gestoken door een fanatieke horeca ondernemer. Totdat Bas en Michel ten tonele verschenen. Bas, fanatiek tennisser, en Michel, een natuurtalent, zijn er in geslaagd de boel op de rit te krijgen. De zaak werd een succes toen de heren tijdens het wintertennis (2011-2012) de banen in eigen beheer kregen en we een zonovergoten topwinter beleefden. Het is te hopen dat we weer zo'n mooie winter tegemoet gaan. Maar voor het geval het weer wat minder wordt, maak ik me geen zorgen, want een lekker bakkie troost staat er in onze tegenwoordige kantine altijd klaar. Zet m op Bas en Michel!   

Nick Rood

Ik heb jaren in de winter in een tennishal in Amsterdam gespeeld maar vond het er altijd zo muf. En daarbij viel het me op dat het in de winter eigenlijk veel minder regent en we eigenlijk net zo goed buiten konden spelen. Toen ze vorig jaar wintertennis in het Vondelpark introduceerden, ben ik dan ook meteen lid geworden. En het was ideaal. Veel lekkerder om te tennissen in de open lucht in plaats van in zo'n broeierige tennishal. Had ook 16 lessen waarvan er maar 1 is uitgevallen. En van die 15 was er geen één met regen! 

Copyright © 2011-2018 Vondelpark Wintertennis. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact