User Name

Password

Info New or Forgotten?

Vondelpark Wintertennis > FAQ

FAQ

Hieronder een overzicht van veel gestelde vragen en de antwoorden daarop. Toch nog een andere vraag? Stuur dan een mail naar info@vondelparkwintertennis.nl 

Voor wie is Vondelpark Wintertennis?

Vondelpark Wintertennis is er voor iedereen die in het winterseizoen in de frisse buitenlucht wil tennissen. Voor beginners en gevorderen. Zelfs voor topspelers. Voor jong en oud. In het zomerseizoen lid bij een andere tennisvereniging? Maakt niet uit. Iedereen is welkom!

Wat zijn allweather tennisbanen?

Allweather tennisbanen zijn speciaal ontwikkeld om het hele jaar door bespeeld te worden. Bij regen en vorst kan er dus gewoon op worden getennist. Wij hebben vijf van deze banen. 

Kan er dan echt altijd getennist worden?

Ja, echt, bijna altijd. Alle banen zijn voorzien van verlichting. Dus ook als het 's-avonds donker is, kan er worden getennist. Bij opdooi mag er niet worden gespeeld. Opdooi is te herkennen aan plassen die zich vormen als het dooit na een vorstperiode. Ook gedurende en na sneeuwval moeten wij het park een periode sluiten. Vastgevroren sneeuw kan voor een langere periode van onbespeelbare banen zorgen. Onze banen beschikken niet over vloerverwarming. Tijdens een sneeuwvrije vorstperiode kan er gewoon gespeeld worden.  

Hoe spelen de banen van Vondelpark Wintertennis?

De toplaag die op de banen ligt, heet Grand Slam Clay. Deze ondergrond lijkt qua speeleigenschappen het meest op gravel. En zo ziet het er trouwens ook uit. 

Krijg ik een ledenpas als ik lid word?

Wie over een K.N.L.T.B. - ledenpas 2018 beschikt kan deze pas gewoon gebruiken om af te hangen op ons digitale systeem. Wij zorgen dat het systeem u herkent als lid van Vondelpark Wintertennis. Het maakt hierbij niet uit door welke vereniging deze ledenpas is uitgegeven. Wie niet over een K.N.L.T.B. - ledenpas beschikt, kan een speciale pas van Vondelpark Wintertennis bij de bar lenen. 

Copyright © 2011-2018 Vondelpark Wintertennis. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact